Mijn Behandelplannen en Werkwijzen

Bio tensor

 Via mijn biotensor maak ik contact met het onderbewustzijn en gaan we samen op zoek naar wat jouw onbewuste blokkades zijn. een biotensor is een uiterst gevoelig test en meetinstrument. met de biotensor kan je alles uittesten. zoals testen op allergieën, testen van vitamines,mineralen en kruiden. huilbaby's , overprikkeling bij hooggevoeligheid of autisme. en alle voorkomende klachten op fysiek of emotioneel gebied. 

 

 

 

Remedies

In mijn methode van behandelen maak ik gebruik van remedies. Deze prachtige remedies zijn afgestemd op wat er nu in deze nieuwetijd nodig is. Iedere remedie is energetisch geladen met geur frequenties, kristallen, codes, en stemvorken. deze remedies kunnen ondersteunend werken op vele lagen van het healingsproces. Ze kunnen ingezet worden d.m.v druppels onder je tong , het vasthouden van het flesje of via klank of geplaatst binnen een familie opstelling.

 

In mijn gezellige, knusse behandelkamer boven op mijn zolder is iedereen welkom    

                       van jong tot oud!

Behandeltechnieken

Binnen de NEI-methode maak ik gebruik van NLP, systemisch werken, klanken en kleuren en mag ik vele mooie healingstechnieken toepassen die voor het moment prioriteit hebben.