Welkom op mijn website!

Even voorstellen!

Hallo! Welkom op mijn website! Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt!

Mijn naam is Petra Melgert- Cornelis. Begin 2017 begon ik met mijn eigen nei-coaching praktijk, met mijn prachtig ontwikkelde gave mag ik kinderen en volwassenen begeleiden naar hun eigen innerlijke vrede en heelheid. Ik ben begonnen met mijn opleidingen in 2007, ik was toen herstellende van een Burn- Out. Het was een zware tijd maar nu ben ik dankbaar voor dat zwarte gat, want daar heb ik het prachtige licht in mijzelf en kwaliteit van hoogsensitiviteit mogen ontdekken.

Ik begon een docenten opleiding kinderyoga bij Helen Puperhart in Almere en ik heb een basis opleiding Raja Yoga docent bij Susanna Willis in Rotterdam gevolgd. In 2008 startte ik mijn kinderyoga lessen.

Twee jaar lang heb ik Yoga lessen mogen verzorgen voor kinderen in een eigen ruimte en op basisscholen in Rotterdam.

De wens om meer te kunnen betekenen voor de kinderen in mijn Yoga lessen, begon ik in 2011 de opleiding Kinesiology (touch for health) in Zwijndrecht. Vervolgens startte ik bij opleidingsinstituut Jolanda Vleugel voor Integrale Coaching en Therapie, de NEI-coach opleiding "Energetisch testen", waarvoor ik in april 2013 mijn diploma  mocht ontvangen.

De 3 jaren die toen volgden waren pittig, ik was in een rollercoaster van ervaringen gestapt.

Door persoonlijke ervaringen, werd ik verder uitgedaagd om binnen mijn vak gebied als Energetisch Therapeut grenzen te verkennen en te verruimen, hiermee heb ik mijn eigen visie en methode kunnen ontwikkelen voor alle kinderen en volwassenen die te maken hebben met de symptomen van Autisme en Hooggevoeligheid.

Hierin ligt mijn specialisatie en mijn hart. Natuurlijk ben ik verder op alle gebieden vakbekwaam en is iedereen welkom met of zonder Autisme of Hooggevoeligheid.

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen bij "Petra Cornelis NEI- coach".

 

 

 

 

 

 

 

ontwikkel dynamiek in jezelf, laat die vlam nooit uitdoven.  stem je af op je innerlijke bronkracht. daar vindt je de vrede de onvoorwaardelijke liefde, daar stromen de levenskrachten.Volg mij via social media!